Подати скаргу
Закрити пошук
18.04.2023

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка став партнером КЖЕ

Полтавський національний педагогічний університет імені В.Г.Короленка став партнером КЖЕ

Комісія з журналістської етики домовилася про співпрацю та уклала Меморандум з кафедрою журналістики Полтавського національного педагогічного університету імені В.Г.Короленка.

“Викладачі кафедри журналістики й студенти-журналісти нашого університету дякують за змістовні й корисні семінари та вебінари, організовані КЖЕ. Корисні методичні матеріали й важливі для викладацької роботи й навчання здобувачів кейси, опубліковані на вашому сайті. Хочемо розширити форми партнерської співпраці з Вами, позаяк і викладачі,  і студенти  добре усвідомлюють важливість дотримання принципів журналістської етики та професійних стандартів журналістської діяльності для формування якісного контенту”, – зазначила при підписанні меморандуму Світлана Семенко, завідувачка кафедри журналістики ПНПУ імені В.Г.Короленка.

Комісія з журналістської етики продовжує свою просвітницьку роботу з університетами України. Журналістська освіта гостро потребує розширення практичної складової та адаптації до потреб галузі. Особливо важливо не зупиняти навчання та тримати інформаційний фронт під час дії воєнного стану в Україні.

Нагадаємо, раніше у 2023 році Східноукраїнський національний університет ім. Володимира Даля, Львівський національний університет ім. Івана Франка, кафедра журналістики та філології Міжнародного університету імені Пилипа Орлика (м.Миколаїв), Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, а також кафедра журналістики та кафедра реклами й зв’язків з громадськістю Національного авіаційного університету уклали меморандуми з КЖЕ.

Комісія відкрита до співпраці з іншими університетами та організаціями, які прагнуть просувати етичні стандарти в українських медіа. Якщо ваш університет/організація бажає стати партнером КЖЕ, напишіть нам на пошту cje.info@gmail.com.

  

Поділитись